Seglingsturer i Stockholms skärgård

Kom ut på sjön med en av våra skeppare!

  • Ulrika, Karin och Birgitta finns med sina båtar i Dalarö, och Thomas i Svinninge
  • Välj mellan dagstur, att bo över på båten i naturhamn eller en All Inclusive-upplevelse
  • Svenskbyggda båtar väl anpassade för skärgårdssegling
  • Du är välkommen oavsett erfarenhet – kunskaper kommer på köpet
  • Sjöställ och flytväst ingår

Vind o Vatten uppfyller alla krav på båtar och skeppare som ställs av Transportstyrelsen och andra myndigheter. Våra deltagare är försäkrade under segling med oss och alla får låna seglingskläder och flytvästar. Skepparna seglar sina egna båtar och majoriteten av oss är kvinnor. Välkommen till en unik seglingsverksamhet!

Seglingstur halvdag

En kortare segling för dig som vill prova på att segla och kombinera dagen med andra aktiviteter, kanske en kajaktur eller en bra restaurang på Dalarö. Du hinner uppleva riktig skärgård med kobbar och skär! Boka båten med skeppare för en härlig tur med familjen eller kompisgänget.

Pris från 1 514 kr/person (beräknat på fem vuxna).

+ INFORMATION

segling,segling Stockholm,seglingsäventyr,skeppare,seglingsföretag,segelbåt,Vind o Vatten,Vind och Vatten,Vind o Vatten Segling,seglingsupplevelse,seglingstur,segeltur,dagstur Stockholms skärgård,utflykt Stockholms skärgård,segla i Stockholms skärgård

Seglingstur heldag

Här finns möjligheten att uppleva drömmen under segel! Du bokar hela båten med skeppare för dig och din familj, eller dina vänner, och får den för er själva under en hel dag. Er skeppare lotsar er till skärgårdens pärlor. Turen inkluderar besök i naturhamn och ni kommer få delta i att segla båten hur mycket ni vill!

Pris från 2 154 kr/person (beräknat på fem vuxna).

+ INFORMATION

gruppsegling

Segling med övernattning

Drömmer du om att segla ut bland kobbar och skär och ankra upp för natten i en naturhamn? Våra kunniga skeppare välkomnar dig ombord på sina båtar och visar dig till pärlorna i Stockholms skärgård! Ta med familj eller vänner och segla två, tre eller så många dagar ni vill.

Pris från 5 386 kr/person, beräknat på fyra vuxna.

+ INFORMATION

segling med övernattning

Tre dagars segling – All inclusive

Tre dagars segling (eller mer) för familjen eller vännerna. Ni kan vara upp till fyra personer ombord och hyr hela båten med skeppare. Start kl. 17 första dagen och åter dag tre kl. 17.

Pris från 7 931 kr/person inkl mat, beräknat på fyra vuxna.

+ INFORMATION

Norsten