Snart kan du boka nästa års kurser och seglingar!

23 dec 2021

Snart kan du boka nästa års kurser och seglingar!

23 dec 2021

Snart kan du boka nästa års kurser och seglingar!

23 dec 2021

sailing course

Vi jobbar i bakgrunden medan du drömmer om sommaren!

Just nu pågår ett intensivt arbete med att bygga en ny bokningssida för Vind o Vatten. Vi lägger upp massor av seglingskurser inför nästa säsong, och möjliggör att boka coaching och privata seglingar med våra skeppare direkt via nätet. Vind o Vatten har diagnosticerats med växtverk – tack vare att våra kära deltagare gillar oss så mycket! Jätteroligt är det, men dags att omstrukturera och effektivisera hur vi tar emot bokningar. Ett annat skäl till förändringen är följande;

Jag som skriver, och driver, Vind o Vatten – Birgitta, kommer att avveckla mig själv tillfälligt under nästa säsong, eftersom jag ska ut på långsegling, eller ska vi kanske kalla det längesegling. Mer om det senare, och i fler bloggtexter! Ni kommer kunna följa mitt och min mans äventyr med Aura, vår OE32.

Alltså har det blivit dags att utveckla Vind o Vatten ännu mer och att släppa in nya aktiva medarbetare! Låt mig presentera Karin Modigh och Ulrika Lewander, våra nya seglarklippor! När du ringer eller mailar oss under nästa säsong är det troligt att det är Ulrika som kommer svara, och den som kommer jobba med webben, sociala media och vår marknadsföring är Karin Modigh. Karin och Ulrika kommer också att stå för huvuddelen av våra kurser i sommar. Karin med sin Beason 36 Isola, och Ulrika med Arcona 36.an Terezza, men även Thomas kommer köra kurser och privata seglingar med sin Linjett 35, ibland från sin hemmahamn i Svinninge. Kurserna kommer i övrigt som vanligt utgå från Dalarö.

Själv kommer jag befinna mig på Shetland eller på den skotska västkusten när det är semestertider här hemma – med fören pekande söderut för att framåt augusti korsa Biscaya och fortsätta äventyret i vattnen kring Spanien och Portugal. Till nästa vår, 2023, är jag tillbaka och sjösätter Esmeralda II igen. Då blir det full fart med kurser och seglingar igen även för min del. Det ska bli roligt att dela berättelser från främmande vatten med er här hemma, både under själva resan och när vi ses framöver! Vi ger oss av i juni 2022, så innan dess kommer jag också att hålla några kurser. Esmeralda II ligger redan i sjön, och vi seglade senast den 17-18 december i fullmåne och strålande solsken.

 

Seglarkurs steg 1 – nybörjare
Seglarkurs steg 2 – fortsättning
Seglarkurs steg 3 – avancerad